Die Flotten Bergsteiger komen naar Hoorn !

 

Bekend van het Beiers Festival 2011 ; die Flotten Bergsteiger uit Duitsland, op youtube staan leuke filmpje van   die flotten bergsteiger  om alvast in de stemming te komen
En uit eigen ervaring weet ik dat ze alleen maar beter en gezelliger zijn geworden.

Afgelopen jaar in november ben ik bij het 20 jarig jubileum geweest, en daar  werd nog steeds zeer positief over hun ervaringen in Nederland gesproken.

Na afloop van hun geweldige jubileum optreden werd er  weer lovend gesproken over hun mooie trip naar het Beiers Festival, Nederland staat zeer hoog op de wensen lijst dit werd wel duidelijk.
In de latere uurtjes bombardeerde ze mij spontaan tot organisator om dit te regelen.
Jurgen Gut nam ten overstaan van 7 van zijn muziek collega’s en ons beide het woord en sprak de woorden ;  Jongens ik heb nieuws, Dick gaat regelen dat wij volgend jaar naar Nederland mogen voor een optreden !

Tsja, eerst nog twijfelen van wat doe ik hiermee, maar na een paar dagen dacht ik ; gewoon doen, als ze zo graag willen komen kan ik hier wel wat organiseren.
Er zijn nog wat gesprekken over en weer gegaan, en ook hier in de omgeving, en na een gesprek met Piet Stam hadden we een voor ons leuk weekeind 18 en 19 juni, gelijk met de stadsfeesten in Hoorn.
Deze datum ging toen weer richting Hüfingen naar de muzikanten, en binnen 10 dagen was er bericht terug ;  super wij kunnen dat weekeind ook allemaal, dus ga maar verder.
Dus het staat nu helemaal vast  18 en 19 juni zitten die Flotten Bergsteiger in Hoorn, in het gebouw van de Showband waar in die dagen 3 spetterende optredens worden verzorgd voor de liefhebbers.

Zaterdag van 17.00 – 21.00
Zondag van   12.00 – 14.00  en van 17.00 – 21.00


Kaarten bestellen kan ook, vanaf 4 april start de voorverkoop via een e-mail adres :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en haast U , want vol = vol

De prijzen voor de kaarten in de voorverkoop zijn € 10.- voor de avonden
€ 5,- voor het Fruehshoppen.
Aan de kassa € 12,- indien niet uitverkocht.

Dick Visser

Copyright © 2014. Showband Hoorn.

1sponsorkliks1.pngPiet Has.pngSTRIJKER.pngSchipper en Lof.pngUnive1.pngVeldboer_1.pngVloerendirect.pngadverteren.gifautopalace.pngboels1.pngbwf.pngdirkjwit.pngelectrohaan.pngexodusservices.pnghenco1.pnghongkong1.pngjanstaak1.pngkeesvankampen1.pngkersenpit.pngkunst.pnglieshout.pngsponsorkliks1.pngsprintprint.pngsuomi.pngvermeer.pngviera.png